A superflux LED minősége a tervezésben rejlik

A superflux LED minősége a tervezésben rejlik

A LED chipek, LED alkatrészek királyának is nevezett superflux LED megjelenése teljesen új fejezetet nyitott a LED világítás történetében, akár a hobbi szinten világítástechnikával foglalkozók, akár a szakemberek számára is.

Bár a superflux LED minősége esetében kérdőjelet vethet fel az epoxy anyag, amiből a LED lencséje készül, hisz a DIP LED-ek kevésbé sikeres történetéből tudjuk, hogy a folyamatos oxidáció csökkentheti a fényáramot a használat során, ettől eltekintve azonban e termékek élettartamát a szakemberek mégis kedvezőbbnek ítélik. Mégpedig két szempontból!

Egyrészről a superflux LED minősége a nagyobb méretből adódó kedvező hőtermelés miatt vitathatatlan, ami lehetővé teszi széles hőmérséklet tartományban való üzemelését és kedvezőbb hűtését. Másrészről pedig az egyedi módon kialakított lencse nagy előny, ami a LED chip valós mérete ellenére széles sugárzási szöget biztosít.

A tulajdonképpeni nagy fényerő titka ugyanis a 120°-os sugárzási szög, ezzel pedig valóban széles az a terület, ahol a superflux LED-eket fel lehet használni. Akár közepes fényigényű helyen is megállja a helyét, s mivel RGB színekben is elérhető, így látványos, nagy fényerejű egyedi világítást is lehet belőlük készíteni.

Elmondhatjuk, hogy a superflux LED minősége valóban a tervezés és a különleges tokozás ötvözésének eredménye, ami a kiemelkedő fényerőt adja. Webáruházunkban széles superflux LED kínálatból válogathat és rendelhet könnyen, egyszerűen!



Termékek a kategóriából

Luceplan Costanza asztali lámpa D13ha alu/nougat
Robusztus poliuretánból készült lámpaernyő és stabil alumínium váz, ez a két összetevő együttesen alkotja a Luceplan időtálló Costanza asztali lámpáját. Praktikus be- és kikapcsolóval is rendelkezik, amely közvetlenül a foglalathoz...

MARSET Funiculí asztali lámpa, terrakotta
A Funiculí asztali lámpa Lluís Porqueras 1979-es alkotása, amely egyszerű modernitással tündököl. Az árnyékoló 360°-ban elforgatható, valamint egy beépített bilincs segítségével felfelé és lefelé mozgatható. A Funiculí egyedileg...

Megaman vészhelyzeti modul, Fonda+ sorozat
Vészhelyzeti tápegység modul utólagos felszerelésre a Fonda sorozatba 10 W-os beállítással.


Rotaliana Luxy H5 Glam függő lámpa fekete/réz
A Luxy H5 Glam függőlámpa fekete kábellel kapcsolódik a kerek baldachinhoz. Az árnyékoló üvegből készült, és fényes bevonattal van ellátva. A félköríves forma, amely a teteje felé keskenyedik, harmonikus, áramló vonalakat hoz létre,...

Olvassa el más cikkeinket is


Tamáš Jókai

Tamáš Jókai

Tamáš Jókai egy elismert szerző és szakértő az LED termékek területén. Rendkívül tapasztalt és hozzáértő szakember, aki évek óta foglalkozik a világítástechnikával és az energiahatékony megoldásokkal. Jelenleg Magyarországon él és dolgozik, ahol számos vezető világítástechnikai vállalattal együttműködik.
Facebook-om